Kezdőlap     Vállalkozásról     Klímabeüzemelés     Tisztítás, karbantartás     Ózonos tisztítás    Árak     Referenciák     Kapcsolat


Ózonos klímatisztítás:

 

Autóklíma tisztítás ózonos technológiával. A folyamat egy nagyteljesítményű berendezéssel történik, mely ózont állít elő és annak segítségével pusztítja el a baktériumok és vírusok különböző fajtáit. 


Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő anyag, ami akár 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nincs olyan kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének. 


A mai modern ózongenerátorok ráadásul ionizálják a levegőt, azaz a készülék negatív ionokat juttat a légtérbe, 30%-al növelve az ózon hatékonyságát. A fertőtlenítés vegyszer felhasználása nélkül történik, így semmilyen egészségre káros anyag nem marad vissza a tisztítás során.


Az ózongáz az előállító gép működtetése nélkül hamar lebomlik. A tisztítási folyamatot követő szellőztetés után a kezelt légtér teljesen biztonságos.

A kezelés egy órát vesz igénybe.

 

Autóklíma ózonos fertőtlenítése: 5000 Ft/kezelés


 

Klímabeüzemelés
Klímatisztítás, karbantartás


Ózonos klímatisztítás


 EL ELOLVASOM OLVASOM 


Minden jog fenntartva

klimabox.hu 2018

A weboldalt készítette és üzemelteti: vendeg.com